Blog
Zimní spánek – odpočinek nutný pro všechny
Odpočíváte na podzim a v zimě? Je to nutné.
Jóga – masážní míček ježek
V józe můžete používat různé pomůcky, některé pro automasáž.
Norské smažené tresčí jikry
Torskerogn jsou tresčí jikry, které jsou pro větší trvanlivost v plechovce. Norská specialita!
Sofrito a migas
Sofrito je pomalu tepelně připravovaná zelenina a migas je jeho varianta. Mrkněte na zdravý recept ze zbytků!
Palačinky – crèpes
Podívejte se na osvědčený recept na palačinky, které můžete podávat naslano nebo nasladko.
Meruňkový cheesecake
Meruňkový cheesecake přivezla ze Slovenska moje příbuzná Katka a okamžitě zmizel…
Wafle – norská specialita, kterou už známe
Mrkněte na informace o waflích a zapište si recept!
Čerstvá malinová šťáva
Udělejte si z malin výbornou šťávu, kterou můžete používat čerstvou, ředit, případně zmrazovat.
Lehký řecký oběd – cuketové placičky, kuřecí prsa a salát
Konečně nám začaly teplé dny. Znamená to mimo jiné, že v létě nepotřebujeme tolik podpůrných prostředků.
Polévka z čerstvého nebo mraženého hrášku
Recept na vynikající polévku z čerstvého nebo mraženého hrášku.
Zásady zdravého stravování podle tradiční čínské medicíny
Vše základní, co potřebujete vědět o stravě, aby sloužila vašemu zdraví. Krátce a přehledně.
Bylinková škola v Suchdole nad Odrou
Na objednávku ředitelky Bylinkové školy jsem povídala o lišejnících. Mrkněte na fotky!