Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

IMG_9323Záměr vaší duše s jógou a tarotem byla víkendovka, kterou jsme vedly společně se Zuzkou Holcmanovou, fenomenální znalkyní a vykladačkou Crowleyho tarotu, autorkou Školy tarotu a lektorkou léčebného bubnování. Níže najdete některé ohlasy na tuto naši akci:


Milá Danielko, celý den přemýšlím, co bych Ti chtěla napsat, a zároveň poděkovat za krasný víkend na Antariku. Jsem strašně ráda, že mě náhoda dovedla až takhle daleko od domova, ale paradoxně blízko mému srdci.Jsi pro mě úžasná žena, od které se budu ráda učit lásky, šíření krasné energie, kterou jsi zářila celý víkend. Každá z nás jsme si dovezla plno smutku, starostí, problémů… a já jsem zjistila, že jsem odjížděla domu a vůbec se mi nechtělo. Říkám si: bylo to tak krátké…? Nééé, bylo to tak úžasné – mé starosti už nejsou tak hrozné, můj smutek už není takový… a vím, že musím hodně věcí změnit, abych byla šťastná. Děkuji Ti moc za to, že jsi taková, jaká jsi, a za to, co děláš, protože ani možná nevíš, jak moc lidem pomáháš. Všem ženám, ale i mužům vřele doporučuji, protože Danielka je ohromná žena s velkým srdcem.

Petra S.


Milá Danielko, málokdy písemně hodnotím proběhlou akci, i když jsem spokojená, ale teď nelze jinak. Děkuji za víkend strávený s Tebou, Zuzankou a celou partou holek. Bylo to neskutečné. Tvé nádherně vedené hodiny jógy mě vždy přesvědčí o tom, že jsem se ocitla tam, kde mám být. Při Tvých hodinách dokážu být přítomná ve svém těle a užívat si to. Tentokrát díky Zuzance a tarotu, o kterém jsem nic nevěděla, jsem se posunula ještě někam jinam. Nebudu se nijak dlouze rozepisovat, ale aspoň ve zkratce. Celé dětství jsem prožila ve strachu a s pocitem nízkého sebevědomí. Věděla jsem, že jsem se s tím prostě narodila. Postupem času se to trochu zlepšovalo, ale jakýsi pocit nenaplněnosti a bázně tam byl. Stále jsem si říkala, že něco se sebou musím udělat, ale nevěděla jsem, kde začít. Tento víkend mi to změnil. Konečně vím, proč jsem taková, jaká jsem, a co mám dělat, abych byla šťastná nejen já, ale celá rodina. Holky, děkuji, děkuji. Těším se na další pobyt s vámi. Zdravím a objímám.

Sylva


Milá Danielko! Jako vždy jsem se moc těšila na víkendový pobyt s Tebou na nádherném místě Mezi nebem a zemí a jako vždy jsem opět prožila tři dny se skvělými lidmi a úžasnou jógou. Tentokrát jsem navíc odjížděla naprosto fascinovaná Zuzankou a jejím tarotem (ke kterému jsem se na začátku stavěla naprosto ignorantsky) :-). Ještě jednou moc díky a doufám, že se na Antarik dostanu ještě mockrát. Namaste.

Milena


Milé krásné čarodějky :), musím se též přidat s poděkováním. Víkend na mém milovaném Antariku byl tentokrát naprosto dokonalý, velmi intenzívní a silně spirituální. Myslím, že mnohé z nás se cítily po tomto ohromném setkání lehce „přeorané“, plné dojmů a domácích úkolů ! 🙂 Že bude báječná jóga, skvělé vegetariánské jídlo a příjemná atmosféra v lůně krásně přírody, to jsme čekaly, kvůli tomu se stále a stále vracíme. Antarik je už takovým naším duševním domovem, časem, na který se těšíme dlouho předem. Ovšem propojení jógy, tarotu – od kterého jsem vůbec nečekala tak ohromující dopad – zakončené praktickým povídáním o živlech v nás a k tomu ta všudypřítomná silná sdílená ženská energie: toto snoubení má nevyčíslitelnou hodnotu! 🙂 Dani, tentokrát jsi nasadila VELMI vysokou laťku. Ty i Zuzka máte mé uznání a jsem vděčná, že jsem měla to štěstí být u toho. Díky za vaše schopnosti, otevřenost a vřelost, se kterou jste o nás pečovaly. Nádhera 🙂

Jana


Danielko, víkend byl úžasný. Jak jsem psala v hromadném mailu vyjádření pro všechny – bylo to moc příjemné a obdivuji nás všechny zúčastněné, že jsme sdílely tak intimní informace. Myslím nebo to tak spíš cítím, že informace ohledně každé z nás se dotkly i ostatních. Vše bylo tak dokonale propojeno. Spojení jógy a tarotu bylo úžasné a moc se těším na další pobyt na Antariku. Co mi chybělo, bylo víc prostoru být v přírodě, ale v tak krátkém čase chápu, že to nebylo možné udělat jinak. Kdo chtěl, tak si aspoň chvilku na procházku našel :-). Ještě jednou moc děkuji za tak krásný a „výživný“ :-) víkend a těším se na další setkání.

Blanka

Milé ŽENY :-) , ze srdce Vám všem děkuji, že jsem mohla strávit víkend ve vaší společnosti, děkuji za sdílení Vašich příběhů, za Vaši otevřenost a důvěru.     To silné propojení ženského kruhu je slovy nepopsatelné. Jste úžasné ŽENY – BOHYNĚ. Tento pobyt předčil má očekávání, vrátila jsem se domů naplněná po všech stránkách. Ještě dlouho z něj budu čerpat a všechno to zpracovávat. Děkuji Zuzce i Danielce za všechno, hlavně za to, jak se nám intenzivně a neúnavně věnovaly, a především za jejich laskavý a trpělivý přístup. Mooc se těším na příští akce. Jste jedničky :-)

S láskou Katka :-)

Milé ženy, přidávám se i já….víkendový Antarik se pro mne stal nezapomenutelným zážitkem, kterým jsem si posílila svou vědomou ženu a posunula svou spiritualitu. Úžasným lektorkám Danielce a Zuzance se podařilo vytvořit čarokrásnou atmosféru, ve které jsme se přirozeně otevíraly a věnovaly si své životní příběhy navzájem. Všem Vám za to moc děkuji. S pokorou

Irena


Milá Dany, milá Zuzanko, milé účastnice pobytu, zřejmě nebyla náhoda, že mě něco přivedlo na Antarik do Vaší společnosti. Bylo úžasné sledovat, co všechno se díky Vám ostatním člověku rozkryje.  Zatím si nevím úplně se vším rady, ale cítím, že se konečně posunu dál. Antarik je úžasné místo –  nádherná příroda, výborná kuchyně, neskutečný klid. Dany, Zuzko, obě jste výborné učitelky. Děkuji Vám všem za to, že jsem s Vámi mohla být, a už teď těším se na další setkání. 

Laďka