Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Při letošním putování po jižní Indii jsem se znovu „nadechla“ přitažlivosti jógy a díky Petře Hetmerové, která se mnou jela jako jógová cvičitelka, jsem opětovně našla svou jógovou vášeň – utlumenou léty předcvičování a malé možnosti cvičit si o samotě pro sebe, případně pod vedením cvičitele. Po návratu domů jsem se vrátila rovněž k výborné mobilní aplikaci Yoga Studio.

Tento prográmek najdete v AppStore v „jablíčkových“ výrobcích, ale nově také v androidovém obchodu GooglePlay.

Jednorázově za něj zaplatíte zhruba 250 Kč a máme navždy „do kapsy, mobilu i na cesty“. Hotové jógové lekce jsou rozděleny do 15, 30 a víceminutových, což umožňuje vybrat si, jak dlouhou lekci právě chcete absolvovat. Rozdělení do začátečníků a pokročilých umožňuje další přesné volby.

Program je v angličtině, ale cvičitelka mluví krásně srozumitelně, navíc vše sledujete, pokud potřebujete, na mobilní obrazovce před sebou.

Poté, co jsem několik let ráno cvičila jen podle svého DVD Jóga pro hezký den, jsem našla milého, příjemného a fundovaného jógového společníka, který mi až domů přináší možnost cvičit pod „vedením“ zkušené lektorky…