Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

IMG_6307[1]Vison Board neboli nástěnka splněných přání je rituál, který by si měla dopřát každá zbožňovaná žena (a její muž), a to právě vždy na počátku nového kalendářního roku. Samozřejmě ji můžete připravit i k novému čínskému roku, záleží, které období samy vnímáte jako konec starého a začátek nového času.

Výroba je snadná: formát (nejméně A3), hromada časopisů a novin, nůžky, lepidlo, fixy, pastelky. Případně tematické nálepky. Vision Board by měla zohledňovat vše, co v příštím roce chcete mít, získat, prožít. Pozor na přesnou obrázkovou a nápisovou formulaci! Rozhodně na ni nedávejte to, co si nepřejete. Přání totiž mají tendenci se plnit 😉 – a to i ta negativní.

Pak je dobré sobě samým věnovat pár desítek korun a koupit si rámeček, který vás oslovuje (já mám z Ikea). Nástěnku si umisťte do svého výhradního prostoru (meditačního koutku, ložnice, nebo naopak do pracovny apod.). Nezapomeňte jí v průběhu roku, kterého se týká, věnovat pozornost, ať skrze ni vesmír může pracovat pro vás.

A kdyby se náhodou stalo, že se něco z Vision Boardu začne plnit, ale zcela jinou cestou, než jste zamýšlely, neváhejte a klidně ji celou předělejte! Jde přece o vaše přání, o vaši radost 🙂 a není třeba se nechat takzvaně vláčet osudem. Neboť – vše máte ve svých rukou!

A kdo s námi jedete na pobyt Zbožňovaná žena si tvoří rok 2016 na konci ledna, pak vězte, že si můžete Vision Board udělat přímo tam :-).

Krásný nový rok 2016

vám přeje Daniela