Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

MagnesiumCrystal-webStopové prvky, minerály a vitaminy – co znamená jejich nedostatek na mentálně-emoční úrovni je zajímavý pohled na nedostatek těchto živin, který podle autorky teorie má značný vliv i na nefyzické roviny existence.

Nedostatek Potíže
První rovina: minerály Nedostatek podpory, snížená imunita
Druhá rovina: vitaminy Nedostatek lásky
Třetí rovina: proteiny Nedostatečná výživa
Čtvrtá rovina: sacharidy Nedostatek energie
Pátá rovina: lipidy Duchovní nevyrovnanost
Šestá rovina: nukleové kyseliny Nedostatek duchovní struktury
Sedmá rovina: ATP Oslabení duchovní stránky života

Vysvětlení tabulkových pojmů

První rovina: pokud máte v těle nedostatek minerálů, budete mít nedostatek podpory na emoční úrovni, což může například způsobit artritidu.

Druhá rovina: pokud máte nedostatek vitaminů, budete mít nedostatek lásky. A naopak, pokud máte nedostatek lásky, nebudete schopni do svého těla správně vstřebávat vitaminy.

Třetí rovina: pokud máte nedostatek bílkovin, nebude vaše tělo dostatečně vyživováno.

Čtvrtá rovina: pokud máte nedostatek sacharidů, budete mít málo energie.

Pátá rovina: pokud máte nedostatek lipidů, budete v nerovnováze s vašimi hormony, které tak budou v nečinnosti. Právě hormony udržuji tělo vyrovnané.

Šestá rovina: pokud máte nedostatek nukleových kyselin, ovlivní to struktury úrovní ve vašem životě.

Sedmá rovina: pokud máte nedostatek ATP, oslabí se vaše duchovní stránka života. ATP je důležitou látkou pro metabolismus těla. Uvolňuje velké množství energie, kterou využívají buňky a tkáně pro plnění svých funkcí. Lze se také setkat s názvem univerzální energie. Zajišťuje správné fungování buněk, je to čistá energie, která se zdržuje v mitochondriích. Mitochondrie získáváme z DNA matky. Právě v mitochondriích sídlí lidský duch, nikoli v DNA. DNA je počítačem a mitochondrie jsou elektřinou, jež ho pohání. Po smrti člověka opouští mitochondrie fyzický rozměr. Nedostatek ATP a tím pádem i nedostatek duchovní energie může znamenat, že jste v jiném čase a na různých místech zanechali fragmenty své duše, je potřeba je tedy získat zpět a duši zacelit, aby nám z ní energie neunikala.

Úryvek je z právě chystané knihy Vianne Stibal Theta léčení pro pokročilé, kterou připravujeme k vydání pro nakladatelství Eugenika.

Fotografii magnesiové rudy jsem převzala ze stránky http://www.jeffreythompson.org/blog/wp-content/uploads/2012/07/MagnesiumCrystal-web.png.