Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

IMG_4846

Rok se Zbožňovanou ženou je cyklus prožitkových workshopů lektorky Mgr. Martiny Rozsypalové. Hledání odpovědi na základní otázku – KDO JSEM JÁ JAKO ŽENA? – tvoří hlavní téma přednáškového cyklu pro zbožňované ženy. Proč zbožňované? Protože zjistíme, jak samy sebe zbožňovat. V průběhu deseti přednášek, které s výjimkou letních prázdninových měsíců nabídneShanti Yoga Studio, vyzveme samy sebe k velké změně, naučíme se pracovat s časem, překonáme samy sebe, objevíme svou ženskou sílu, rozkveteme, ukážeme se světu, staneme se zářícími, spojíme se s přírodou, uděláme si pořádek všude, kde je to potřeba, a také si pořádně odpočineme.

IMG_4547Všichni říkají, jak jsem neschopná. Asi to tak bude. Dřu jako chlap. Nikdo mě nemá rád. Už nemůžu. A ani nevím, co to znamená, být krásnou ženou, když jsem tak ošklivá.

Přiznejme se, milé ženy, kolika z nás se podobná myšlenka v průběhu roku vloudí do mysli? A pokud ano, kolikrát za rok? Jednou? Dvakrát? Nebo je to spíše jednou či dvakrát týdně? Denně?

Každá z nás známe odpověď. Tato otázka však koření v otázce úplně jiné – KDO JSEM JÁ JAKO ŽENA?

Struktura setkávání

IMG_4858Na každém setkání se jemným ženským způsobem protáhneme v jógových ásanách a rozproudíme svou ženskou energii. Na setkáních s konkrétním tématem se pak:

  • propojíme se svou ženskou podstatou prostřednictvím tance
  • budeme malovat
  • čarovat
  • hrát si
  • povídat si
  • dovádět

logo1Poznáme ve spojení s jinými kulturními systémy nejen symboliku barev, ale rovněž podpoříme konkrétní orgány, jež jsou po ženu v daném období důležité, a to jak doporučením pro dané období vhodné stravy, tak i ukázkami speciálních cviků.

IMG_5006V rámci cyklu je možné absolvovat pouze jednotlivé přednášky, ale my přesto věříme, že se pravidelná měsíční setkávání žen v bezpečném prostředí jógového studia stanou vítanou pravidelnou odpočinkovou aktivitou. Vždy na vás bude kromě pracovního materiálu čekat čaj, káva a něco drobného na zub, milá společnost a – spousta nových prožitků, zážitků a informací!

Ke každému období navíc získáte informace o dominantním elementu, jeho barvě, chuti, orgánu, smyslech – to vše podle tradiční čínské medicíny, jejíž je Martina studentkou.

Termíny a témata setkání:

24. 1. 2016: Zbožňovaná žena vyzývá sebe samu

7. 2. 2016: Zbožňovaná žena si hraje s časem

13. 3. 2016: Zbožňovaná žena překonává sebe samu

17. 4. 2016: Zbožňovaná žena objevuje svou ženskou sílu

15. 5. 2016: Zbožnovaná žena rozkvétá

19. 6. 2016: Zbožňovaná žena se odhaluje

25. 9. 2016: Zbožňovaná žena využívá energii přírody

23. 10. 2016: Zbožňovaná žena je sluncem

13. 11. 2016: Zbožňovaná žena dělá pořádek

18. 12. 2016: Zbožňovaná žena odpočívá

Cena:

  • 350 Kč/jednotlivá setkání
  • při platbě celého bloku workshopů platí zlevněná cena 3 200 Kč
  • číslo účtu: 670100-2201338074/6210 (VS: datum konání kurzu, např. 07022016; předmět platby: Vaše příjmení a jméno. V případě platby celého cyklu uvedťe prosím datum první přednášky a do předmětu opět Vaše příjmení a jméno). Místo máte rezervováno jak na jednotlivé workhopy, tak i na celý cyklus po připsání úhrady na účet)

Přihlášky:

  • e-mailem na adresu: rozsypal.martina@gmail.com
  • smskou na telefonním čísle: 777 617 008

Těším se na vás!

Ze srdce

Martina R.

Ilustrační fotografie zbožňovaných žen pořídila Lenka Chlebounová.