Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

burquaPoznejte nepřítele je text, který se pokusí rozšířit nesmírně chudé informační zdroje v češtině o problematických zemích Arabského poloostrova a Asie. Jakkoli jsem velká kritička zpráv z médií a tvoření „mediálních obrazů“, narazila jsem na tři dokumenty, které mohu s klidným svědomím doporučit všem, kdo se nebojí pohlédnout na problematiku „islamizace Evropy“ nezaujatýma očima. Dozvědět více se můžete o Pákistánu, Saúdské Arábii a Turecku. Dokumenty byly natočeny pod souhrnným titulkem Turistika na vlastní nebezpečí.

Turkey-3019_-_Hagia_Sophia_(2216460729)Tímto článkem chci umožnit čtenářům mého webu, aby se zbavili strachu, který kromě toho, že je špatným rádcem a vůdcem, taky z pohledu tradiční čínské medicíny nepříznivě ovlivňuje ledviny. A ty, jak se v TCM ví a učí, jsou zdrojem naší životní esence jing – která určuje, jak dlouho budeme živi. A protože vše souvisí se vším, získávejme informace, studujme, učme se cizí jazyky (abychom mohli využívat cizojazyčné /a možná objektivnější/ zpravodajské zdroje) a nahrazujme strach poznáním

Všechny dokumenty (a další zajímavé) jsou ke stažení na serveru Ulož.to.

Pákistán

pakistanDokument ukazuje běžný život v Pákistánu, jeho specifika, ovlivnění islámem. Interviewovaní lidé hovoří nejen o vnitřní krizi státu, ale také o roli Spojených států amerických na krizi v oblasti.

Link na dokument.

Saúdská Arábie

saudska-arabieSaudská Arábie je v podstatě synonymem muslimské země. Arabové v této zemi jsou velmi striktně ovlivněni Koránem. Obrovské bohatství země pocházející z ropy je příčinou toho, že země může mohutně zbrojit…

Link na dokument.

Turecko

turkeyZemě na pomezí Evropy a Asie, pro některé bašta islámu, pro jiné ekonomicky stále stabilnější země s nádhernými cennými historickými památkami a fascinujícím přímořským turismem.

Link na dokument.

Titulní fotka převzata ze serveru http://img.mylot.com/350×350/2521659.jpg, ilustrační fota zemí z Wikipedie.