Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Findhorn-2x-Community_Center-960x640Poselství pro 10. října je úryvek z knihy Eileen Caddy, která založila skotskou duchovní komunitu Findhorn. Jedna z jejích knih s názvem Otvírání dveří do nitra (Průvodce plným životem) je koncipována jako každodenní poselství pro každého člověka na této planetě, jež je sdělováno Bohem. Podívejme se na to, co skrze Eileen Caddy říká Bůh pro desátý říjen:

eileen-genericTo, co je hluboko ve tvém nitru, se projevuje i navenek. Když máš v sobě pořádek, harmonii, krásu a pokoj, projeví se to ve všem, co děláš, říkáš a co si myslíš. Ale jestliže máš v sobě zmatek, nepořádek a disharmonii, nemůžeš to ukrýt a projeví se to v celém tvém životě. Změna musí začít uvnitř a postupně se propracovat navenek. Pouze tak bude trvalá a nic ji nebude moci zvrátit. Neseď v koutě a nečekej, až se tvůj život změní, ale začni konat a udělej s tím něco. Můžeš začít hned nyní pracovat na své vnitřní změně. Nečekej, až se změní někdo jiný; můžeš se bez dalšího otálení začít měnit sám. Neustále vzdávej díky za to, že s tím můžeš něco udělat i bez pomoci. Všechna potřebná pomoc je ve tvém vlastním nitru, takže ty jediný s tím můžeš něco udělat.

Knihu Otvírání dveří do nitra (Průvodce plným životem) autorky Eileen Caddy vydá v češtině na předvánoční knižní trh nakladatelství Eugenika.