Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

FYTOTERAPIE V OSTRAVĚ aneb Návrat do školy

„Jsem nesmírně šťastná a vděčná, že mohu být součástí této úžasné skupiny Žen a jednoho Muže studujících taje Bylinoznalství. Studijní program Fytoterapie na TCM Academy ke mně přišel přesně v moment, kdy jsem se v tomto směru toužila dále rozvíjet. A děkuju Osudu, že mě přivedl právě sem, protože trávit společný čas s tak úžasnými, zkušenými, vědomými a okouzlujícími lektorkami, jako jsou Zbožňovaná žena Daniela Pilařová a Romana Farna, a se stejně nádhernými spolustudentkami a jedním studentem, to je prostě balzám pro Duši a slast.

Právě máme za sebou polovinu studia a naprosto fenomenální první praktický víkend, během nějž jsem si splnila sen a vytvořila spoustu bylinných výrobků. S příjemným překvapením, že i s mým handicapem se to dá krásně zvládnout a že se bylinkám mohu s pomocí stejně naladěných lidí, kteří podpoří, když je třeba (například přenést horký hrnec), naplno věnovat. Tak, jak jsem si vždy přála.

Děkuji všem za úžasné přijetí a přístup. Za podporu. Za to, že ani točité schody v TCM Academy nejsou žádnou velkou překážkou.

Ač je pro mě studium z hlediska mého postižení a mé konstituce náročnější, díky nádherné podpoře všech zúčastněných, mých přátel a rodiny to zvládám. Všem z celého srdce děkuji, že mohu být u TOHO.

Děkuji svým prababičkám, pradědečkům, babičkám, dědečkům, mamince a tatínkovi, Ženám i Mužům svého rodu, že mi lásku a úctu k bylinkám, přírodě, zvířatům tak nádherným způsobem předali, a já ji tak mohu rozvíjet dál.

Dominika z Divotvůrny


Za sebe děkuji moc Dominice za krásná slova. Nesmírně mě obohatila, potěšila a utvrdila v tom, že moje směřování má smysl. Děkuji! Daniela


Praktický víkend s bylinkařením
„Chtěla bych velmi ocenit projev lektorky Daniely, která velmi dbala jak na profesionalitu, tak na formu projevu, který byl velice záživný a zábavný. Nejvíc ale obdivuji připravenost a perfektní organizaci, kdy se při výrobě několika mastí, olejů, macerátů, tinktur, bylinných směsí a dalších výrobků pro skoro dvacet lidí nestala ani nejmenší chybička. Další plus byla atmosféra, neboť se sešlo téměř dvacet zapálených a informacemi nabitých a velmi příjemných žen. Z kurzu jsem si odnesla nejen spoustu zdravých výrobků a bylinných doplňků, ale taky úžasný zážitek a plno nových informací a znalostí.“
„Pro mě byl víkend od počátku do konce velice výživný. Daniela dokázala
velice dobře zaujmout, ale i pobavit :-). Jednoduše řečeno jsem se
dozvědela spoustu nového a byl to moc příjemně strávený víkend. Za to
děkuji.“