Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Projekt ZŽ je úzce navázán na další projekty, ať už ty, které jsem založila já a k nimž se pak přidaly spolupracovnice (Shanti Academy, TCM Academy), nebo ty, jež pocházejí rovnou z dílen mých úžasných spolupracovnic a na nichž nějak participuji. Na stránky jednotlivých spolupracujících projektů se dostanete klikem na jejich loga.

Shanti logo  shanti_logo_new_blue_green  yoga_studio

Nutno také dodat, že Zbožňovaná žena by nevznikla bez popudu jedné blízké duše, jež nechce být jmenována a zveřejňována. Ta dala projektu název a silou své osobnosti zapůsobila jako magnet, díky němuž jsem k sobě „posbírala“ jednotlivé „kovové“ úlomky, jež původně nedávaly samostatně valného smyslu.

Neumím si představit pracovat na tomto projektu bez svých dvou blízkých duší Leny Chlebounové, fotografky, ženy prudce inteligentní a zdravého „selského“ rozumu a přítelkyni, která věnuje mým nápadům čas a svoji energii a pomáhá je dolaďovat. Druhou inspirací je pak Monika Winklerová, velmi blízká duše, s níž putujeme s jógovými kurzy a pobyty nejen po světě, ale i po zemích českých.

A nyní již odkazy, které nepocházejí z tvůrčí dílny Shanti Academy a jejích spolupracovnic: