Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Oblečení vozíme osobně z Indie z designové firmy Cassiopaya Eye. Její modely veřejně na internetu nehledejte: hodně se totiž kopírují a jejich autorka se tomu snaží tímto způsobem bránit. Autorka je polská Němka s uměleckým jménem Agni Raja žijící léta s indickým manželem a synem v jižní Indii. Oblečky vozíme z karnatackého městečka Gokarn.

Informace o koupi níže pod galerií.
IMG_4533

AFGHÁNSKÝ OVERAL

– mezi nohama sešitý, v pase zavazovací tkanička, zavazování za krkem, přes jedno rameno nebo jako vedle na obrázku mimo ramena.

Cena: 700 Kč

IMG_4536AFGHÁNSKÝ OVERAL

– tentýž model co vlevo, jen s jiným úvazem a v jiné, krásně vínové barvě.

Cena: 700 Kč

IMG_4545MULTITALENT DRESS máme v několika barvách, zde a níže červená a hrášková. Šaty se uvazují na 9 způsobů, ke každému zakoupenému kousku dostanete fotonávod ;-).

Cena: 600 Kč

 IMG_4551MULTITALENT DRESS

– zde je dobře vidět úvaz zezadu. Délka krásně nad kolínka, no a přední část – žádného zbožňovaného muže nenechala zatím chladným ;-)!

Cena: 600 Kč

 IMG_4553KRAJKA ŠATY– intimně námi pojmenované „bordelky“, neboť mají překrásné krajkové lemování jako z dob tančení kankánu ;-). Výborně se hodí na naše sukně i overaly

Cena: 600 Kč

 IMG_4555

KRAJKA ŠATY

– jiná barevná varianta téhož, co vidíte vlevo ve vínovém. Všechny šatičky jsou z pružné bavlny, ale tyhle nejsou moc natahovací, takže to chce štíhlou figuru :-).

Cena: 600 Kč

 IMG_4556

 GYPSY SUKNĚ

– nádherná, dlouhá, podšitá a překrásně řasená sukně velikosti cca 38 až 40 (široký pas stažitelný šňůrkou, na zip). Ideální pro každodenní nošení v zimě i létě…

Cena: 1 000 Kč

 IMG_4558HOOD DRESS

– multifunkční tričko, které lze nosit i jako minišaty a v obojí variantě je prostě úžasné. Minišaty vidíte níže vlevo zboku. Zde v kombinaci s GYPSY SUKNÍ.

Cena: 500 Kč

 IMG_4557

HOOD DRESS

– v detailu. „Vystřižená“ záda jsou tvořena jakoby kapucí, kterou lze nasadit ;-). Pokud je spuštěna na zádech, tvoří dobrou „izolaci“ proti letnímu sluníčku.

Cena: 500 Kč

 IMG_4559

HOOD DRESS

– jeden z našich stěžejních kousků, protože je prostě – úžasný! Jako samostatné šatky, letní dlouhé triko nebo na úplé tričko v zimě jako tunička… prostě multi funkce jako vyšitá!

Cena: 500 Kč

 IMG_4567

RUČNĚ VYŠÍVANÁ BAVLNĚNÁ PODŠITÁ TAŠKA

– v jiné barevné variantě. Zde v kombinaci s GYPSY SUKNÍ a KRAJKA ŠATY. Nádherný modýlek skoro na celý rok – v zimě s martenskami, legínami a tlustým svetrem…

Cena: 1 500 Kč

 IMG_4568

DHOTI DRESS

– jeden z nejúžasnějších kousků pro šílené zbožňované ženy. Nesmírně slušivé a velmi obepínající šaty – dole sešité! Tím při chůzi svůdně odhalují stehýnka… stále oblíbenější u našich jogínek! Že, Oli? 😉

Cena: 700 Kč

Toto je ukázka pouhé části toho, co pro vás z Indie vozíme. Protože většina ostatního zboží je už prodána a zásobičky tohoto se taky krátí, doporučujeme si oblíbený kousek koupit co nejdříve. Ideálně objednávejte e-mailem na biodaniela@seznam.cz – uveďte barvu a název zboží. Pozor! U některých máme více barevných variant! Zejména u MULTITALENT DRESS a HOOD DRESS.

Další dodávka indických šatiček z tohoto designového studia bude koncem listopadu.

Již nyní si můžete věci dopředu objednat, a to v barvě, která vám bude vyhovovat. Barvičky uvidíte na facebookové stránce Cassiopayi Eye, která není veřejně přístupná, až po osobním ohlášení se (právě kvůli kradení střihů).

Foto: Lena Chlebounová