Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

IMG_6277[1]Nový přírůstek do rodiny Kosmetiky ZŽ – luxusní bio krém s názvem Krém pro zbožňované ženy. Jeho základem je bio bambucké máslo a bio mandlový olej, vůni zajišťuje několik kapek vysoce kvalitního éterického oleje geranium bourbon. Krém je určen všem ženám, jimž nevyhovuje nabídka pleťových olejů levandulového a měsíčkového z produkce Kosmetiky ZŽ nebo které upřednostňují krémovou konzistanci svých přípravků pro pleť.

Krém si můžete objednat u mě na adrese biodaniela@seznam.cz za zaváděcí cenu 299 Kč/20 ml, nebo si jej vyrobit doma sami/y. Níže najdete postup.

IMG_6279[1]Tato kombinace bambuckého másla a pěsticího mandlového oleje je vynikající na všechny druhy pleti, vhodný je i pro ekzematickou, aknózní pleť, suchou pleť, na pleť s vráskami, ale také je vhodný po opalování a jako sluneční ochrana.

Suroviny:

Postup:

IMG_6269[1]11,5 dkg bambuckého másla o pokojové teplotě promačkáme vidličkou jako brambory na kaši. Přidáme 2 lžíce mandlového oleje a opět promačkáme. Pak si vezmeme na pomoc elektrický mixer a směs asi tak pět minut šleháme, než zvětší svůj objem a získá krémovou konzistenci. Na tuto dávku přidávám 15 kapek éterického oleje geranium bourbon.

IMG_6271[1]Dáváme pozor, aby všechny suroviny, nástroje a obaly, které používáme, byly naprosto čisté a také zcela suché – stačí jediná kapka vody a krém zplesniví. Po ušlehání naplníme krémem obaly a skladujeme v pokojové teplotě nejdéle dva roky od výroby. Používáme po očištění pleti ráno a večer namísto běžného krému.

Tip:

IMG_6272[1]Misku, šlehače a stěrku nevymývejte! Po výrobě kosmetiky si napusťte vanu, udělejte si relaxační koupel a buď vše vymyjte ve vaně, v níž se potom vykoupete, nebo po koupeli na suché tělo prstem „vytřete“ veškeré použité náčiní a nakrémujte si ty části těla, které máte po ruce ;-).