Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

monsanto_worst_fear_gmo_greenmedinfoNebojujte proti GMO, žádají podle serveru iDnes držitelé Nobelovy ceny napříč celou zeměkoulí. Je to strašná ukázka manipulace obyvatelstva vůči občanům… Greenpeace (v tomto) má rozhodně pravdu.

U genetických manipulací (odhlédneme-li od faktu, že jsou součástí naší stravy teprve krátkou dobu, a tudíž nikdo neví, jestli nezpůsobují nevratné změny v organismu), je největší problém někde jinde! GENETICKY UPRAVENÉ PLODINY SE TOTIŽ NEUMĚJÍ ROZMNOŽOVAT. Výsledek = závislost pěstitelů na dodávkách semen vyrobených v laboratořích. Už jsem na FB na ten film upozorňovala a upozorňuji znovu:

Najděte si chvíli na zhlédnutí filmu

7015Podívejte se na dokument se slovenským dabingem Svět podle společnosti  Monsanto– pochopíte nejen veškeré (špinavé) pozadí obchodu s geneticky upravenými semeny. Na FB existují skupiny jako Vyženeme Monsanto​, March Against Monsanto​ a další, kam se můžete přidat a sledovat NEZÁVISLÉ zpravodajství o této celosvětově působící CHEMICKÉ společnosti.

GMO-seeds-IndiaA k vědcům, kteří podepsali výzvu Greenpeace: to je smutné, velmi smutné. Buď jsou senilní, nebo nemají dostatek informací (pak mají držet pusu nebo ještě lépe si informace ověřit), případně – a to je nejvíce pravděpodobné – jsou podplaceni Monsantem.

monssssZnovu tedy upozorňuji na nutnost ověřovat si informace a třeba právě v tomto případě nevěřit ani slovo těm, kdo tvrdí, že GMO zachrání a spasí svět. Kdybychom se my, lidé na Západě, nechovali jako prasata a neplýtvali (levně vyráběnými – nekvalitními) surovinami tak, že se denně ze supermarketů vyhazují tuny a tuny jídla (které ze zákona nesmí být distribuováno potřebným!), při správném přerozdělení by planeta opravdu žádným hladem netrpěla. Hlad je výsledek vyplnění „zemědělských sil“ Evropy a Ameriky v Asii a Africe, odkud se jen bralo, aniž by se cokoli vracelo.

Titulní foto je převzato ze serveru http://cdn.greenmedinfo.com/sites/default/files/ckeditor/lrossi/images/monsanto_worst_fear_gmo_greenmedinfo.jpg, foto s mužem chemicky ošetřujícím pole pak ze serveru http://www.march-against-monsanto.com/wp-content/uploads/2015/12/monssss.jpg, fotka ilustrující sebevraždy farmářů pod jhem Monsanta v Indii pak ze serveru http://www.march-against-monsanto.com/wp-content/uploads/2015/12/monssss.jpg.