Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Jóga pro zdravá záda (veřejné cvičení zdarma v Rychvaldu) je lekce jógy, které se můžete zdarma zúčastnit v kulturním domě v Rychvaldu v pátek 25. září 2015 od 17.00 do cca 19.00 hod.
Jóga je báječný prostředek pro moderního člověka, jak prožít život vědomě s pozorností zaměřenou na vlastní tělo, mysl i duši. Prostředek, jak tyto části své bytosti vědomě zvládat, starat se o ně, a jak tím pádem žít delší, kvalitnější a spokojenější život.

foceni-lena-maty (93)Je tudíž otázka, proč jógu necvičí celý svět, že?

A protože si tuto otázku klademe v zapsaném spolku Shanti Academy také, rozhodly jsme se (my ženy „shantinky“) uspořádat v Rychvaldu, domovském sídle Shanti Academy a mém úžasném domově, veřejné cvičení jógy pro zdravá záda. Cíl je jediný: seznámit Rychvalďany, kteří o to budou mít zájem, s tím, co je jóga, co umí a jak na ni ;-).

Program:

úvodní zklidnění, naladění se na vlastní tělo, mysl a duši

– pohybová část hodiny (jógové pozice = ásany)

relaxace

– navedení na krátkou meditaci

Předpokládaná doba trvání lekce: 130 minut

Lektorka: Mgr. Daniela Pilařová

Vstup: ZDARMA

S sebou: podložky na cvičení, malý ručník, kapesníky (budeme dělat pránájámu a může se spustit soplík 😉 ), pití, lehkou přikrývku, pokud možno mikinu s kapucí na relaxaci

Na akci se nepotřebujete hlásit předem! Poprosíme jen, aby ti, kdo budou chtít zapůjčit z našeho jógového studia podložku na cvičení, napsali na e-mail biodaniela@seznam.cz zprávu pro upřesnění počtu podložek, které budeme brát s sebou k zapůjčení.