Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

StringTheoryInformační zdroje pro zbožňované ženy je přehled odkazů, které doporučuji všem ženám, jež si chtějí rozšířit/prohloubit obzory o témata, která se západnímu mainstreamu obecně ne úplně zamlouvají. Protože ale zbožňovaná žena je žena zvídavá a chce rozumět světu kolem sebe (a v sobě), nabízím pár témat a odkazů, jež v různých dobách pomohly mně i mému hledání světonázoru (a /ne/klidu na duši) :-):

I. Teorie superstrun, kvantová fyzika

co-my-jen-vimeZní to hrozně složitě, ale stojí za to si o kvantové fyzice a teorii superstrun udělat aspoň mlhavou představu – a doporučuji to zejména hledačům Boha (univerza, inteligentní síly, jakkoli to chcete pojmenovat), protože v této čistě vědecké (a potrhlé) disciplíně a teorii se vám představí svět takzvané reality, jak jej určitě neznáte.

II. Konspirační teorie

l123621Co je to konspirace? Takto hanlivě označují zastánci (a vysoce postavení činovníci) establishmentu názory lidí, kteří se domnívají, že politici a nadnárodní korporace na nás něco „šijou“ (nejspíš boudu). A asi mají pravdu. Proto je dobré se s nimi aspoň rámcově seznámit. Knih a dokumentů o konspiračních teoriích je fůra, ale je dobré mezi nimi rozlišovat a vybírat si ty, co se nesnaží o senzaci za každou cenu…

IIa) Knihy:

  • Michael Morris: A jde se na to! (Vytvořme nový svět), Anch Books, 2014
  • Michael Morris: Co neSMÍTE vědět, Anch Books, 2014

IIb) Filmové dokumenty (s českým dabingem nebo titulky):

  • thriveThe Thrive (Rozkvět) – dokumentární film, jejž financoval potomek rodiny Gamble z korporace Procter&Gamble – a který paradoxně (?) vyznívá proti tomu, co jeho předkové vybudovali. Nádherný, srozumitelný film, z nějž vzniklo hnutí The Thrive Movement (web v angličtině).

III. Historie a porozumění ženství, budování ženství, budování jinu

IIIa) Knihy:

  • _vyr_181cesta-cisarovnyChristine Li: Cesta císařovny, Anch Books, 2013. Vynikající kniha pro všechny, kdo mají základní znalosti o teorii jinu a jangu a pěti prvků (zang a fu orgány), a tedy o základech tradiční čínské medicíny. Průvodce moderní císařovnou po celém jejím životě od děvčátka po zralou stařenku.
  • 6881954_mysteria-temne-luny_400Demetra Georgeová: Mystéria Temné Luny, Volvox Globator, 2008. Kulturní antropoložka vysvětluje v knize historii ženství, matriarchátu a ženských bohyň – cyklů, během nichž byl matriarchát pravidelně střídán patriarchátem, pod jehož závěrečnou taktovkou se nyní nacházíme.

IV. Léčba a příčiny rakoviny

Cancer_Cells_1Oprostíte-li se od paniky, kterou v nás slovo rakovina vyvolává, a zkusíte se na problematiku této metly lidstva podívat z pohledu byznysu, zjistíte, že diagnóza rakoviny znamená pro farmaceutické firmy i lékaře pravé požehnání – léčba jednoho pacienta stojí statisíce korun, které putují od pojišťoven (= nás) do kapes lékařů a farmaceutických firem. Níže uvedené dokumenty vám předloží informace o rakovině ze druhé strany – dozvíte se o potlačených možnostech léčby, represích proti alternativním (fungujícím) terapiím i byznysu jménem Rakovina:

  • Léčba rakoviny zevnitř (dokument USA)
  • Gersonova terapie (dokument USA: silná „masáž“ ve prospěch Gersonovy terapie, ale také zajímavá historie o systematickém potlačování a následném vystěhování jedné alternativní terapie ze země jejího vzniku všemocnými americkými úřady)

V. Potravinářský průmysl

tumblr_inline_mi2ovtqXLK1qz4rgpSpojení slov „potraviny“  a „průmysl“ nám často už bohužel nezní podezřele. Přitom poslední desetiletí mnoho z nás konzumuje naprosto nevídané množství přidaných látek nejen v podobě tzv. éček, ale také zbytků pesticidů, hnojiv a postřiků, které se v našich tělech kumulují a dlouhodobě působí různé změny ve tkáních a fungování organismu. Níže jsou odkazy na zajímavé dokumenty:

IV. Darwin, nebo kreacionismu?

160px-DarwinsblackboxNa veřejnost se bohužel prakticky nedostávají informace posledních zhruba třiceti let zabývající se vznikem a vývojem života na Zemi. Ve školách se opakovaně drtí Darwinova evoluční teorie, v níž ovšem moderní vědci nacházejí velké trhliny, na které upozorňují. Přesto se k nám tyto informace nedostávají. Že by byl důvodem fakt, že Darwinovy omyly uvolňují místo jiným možnostem vývoje života – kreacionismu počítajícímu s působením inteligentní síly? 😉 Níže najdete odkaz na super dokument:

VII. UFO a kruhy v obilí

24972073_BG1Co má tento sedmý bod společného se zdravým rozumem a rozšiřováním znalostí? Překvapivě mnoho. Přestože na to astronomové a kosmologové (a jaderní fyzici) upozorňují už dávno, je v zájmu establishmentu držet nás v naivní představě, že z miliard galaxií a slunečních soustav jsme my ti jediní vyvolení na planetě Zemi – že nikde jinde neexistuje žádná forma života (již víme, že existuje). Níže jmenované dokumenty jsou ty, ve kterých mluví letci, představitelé států, vysocí důstojníci, vědci, astronomové a další renomované osobnosti (působící často na vysokých školách). Zkuste se podívat a možná budete překvapeny… Neboli – získejte informace a pak se rozhodněte, čemu budete věřit ;-).

Postupně budu přidávat další odkazy 🙂

Pokud zde odkazuji na filmy, většinou na online bezplatnou verzi na Youtube. Upozorňuji ovšem, že občas se cenzorům Youtube zachce některý z těchto nepohodlných filmů smazat a určitou dobu trvá, než se zase objeví. Proto vřele doporučuji to, co vás zaujme, uložit do svého počítače pomocí bezplatného downloaderu videí z Youtube.