Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Přidávám po delší době zas dva recepty od Helenky Hrabcové: 1,5 kg cukety (výborné i z paprik), 140 ml olivový olej (nebo bio slunečnicový), 5 ks cibule, 10 stroužků česneku, 3 lžičky soli, 3 lžíce třtinového cukru, 6 lžic worchesteru, 300 ml rajčatového protlaku, 1x Bio Sugo Toscana z DM, 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře, 2 lžíce vinný ocet. Cibuli a česnek nakrájíme orestujeme na oleji. Cuketu nebo jinou zeleninu nakrájenou na kostičky dáme do pekáče, přidáme ostatní suroviny, promícháme a pečeme v troubě 1/2 až 1 hodinu na 170, délka pečení závisí na požadované hustotě.