Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

6782624795_81cabe31c3_bCesta ke štěstí – to je sen většiny z nás. Máme však splněny podmínky, které podle manželů Dubkovských tvoří základní předpoklad pro nakročení vlastní cesty ke štěstí? Autoři úspěšných knih Nektar pro duši jich našli sedm. Vyzkoušejte si, zda jste připraveni na cestu štěstí…

Jestliže si opravdu přejeme být šťastní, musíme se nejprve vyléčit z nevědomosti, a to je možné za následujících podmínek:

  1. Velká nespokojenost s vlastním životem. Zdůrazňujeme slovo velká. Pouhou nespokojenost pociťují prakticky všichni, ale pro zahájení změn to nestačí. Pocit nespokojenosti se současnou situací musí být tak hluboký, že způsobuje minimálně nespavost.
  2. Uznání skutečnosti, že osobní zkušenost nestačí k nalezení cesty, jak změnit svůj život (vzpomeňme Sokrata a jeho výrok „Vím, že nic nevím.“).
  3. Pochopení toho, že jsou-li na světě šťastní lidé, tak je v podstatě dosažení štěstí možné.
  4. Odmítnutí fatalismu – názoru, že v životě je vše předurčeno osudem a člověk to nemůže ovlivnit. Jsme přesvědčeni, že fakta uvedená v této knize budou pro vyplnění této podmínky dostačující*.
  5. Souhlas s tím, že člověk se šťastným nerodí, ale stává, a tudíž existují nějaké reálné (pro většinu lidí neznámé) postupy k dosažení tohoto stavu.
  6. Pochopení toho, že pokud existují recepty na šťastný život, jsou někde zapsány a tyto informace lze najít.
  7. Projev odhodlání získat nové vědomosti a potlačit v sobě strach, který z nich máme.

* „Touto knihou“ myslí autoři text Nektar pro duši, který vyjde ještě letos v nakladatelství Eugenika.