Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

V červnu 2016 jsem poprvé spolupracovala s vynikající a velmi příjemně obsazenou cestovní kanceláří Capro, neboť jsem vedla společné jógování s účastníky pobytu v krásné chorvatské lokalitě Lanterna. A protože pro vás máme program nachystaný i na letošní rok, zkusíme vás naladit fotkami z roku 2016.

Lanterna je nesmírně příjemné místo ke strávení dovolené, ať už aktivní (a třeba jógové), nebo odpočinkové – případně ideálně v kombinaci odpočinku a aktivního cvičení ;-). Vloni jsem byla překvapená úrovní tamních služeb, vynikajícími restauracemi, skvělými plážemi a nádherným, blankytně modrým mořem a nebem. Jediné, na co je třeba se připravit, jsou vyšší ceny za stravu: průměrně za jedno jídlo dáte cca 200-300 Kč, proto je dobré uvažovat o polopenzi. V místě mají skvělou nabídku ryb a mořských plodů, ale i jídel pro vegetariány. V resortu jsou nádherné procházky (i stínem), překrásná zákoutí, můžete si zapůjčit kolo (případně, což je finančně mnohem rozumnější, si kolo vzít z ČR, což Capro umožňuje!) a podívat se do vedlejších resortů, kde se kupříkladu skvěle nakupuje i oblečení, šperky a další místní i méně místní produkty. Letos, a konkrétně koncem srpna a začátkem září, se vydáme do Lanterny znovu.

Než se však začnete rozhodovat, zda s námi jet, podívejte se na fotky z roku 2016, ať se naladíte na příjemné středomořské klima a atmosféru ;-). Najdete je níže pod odkazy na zájezd.

Více informací o zájezdu do Lanterny v roce 2017 najdete zde. 

Informace o zájezdu přímo na stránkách CK Capro jsou tady.

[nggallery id=7]