Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Mayan-CalendarČasové okno Konce času je krátký úryvek z chystané knihy s názvem Nektar pro duši, již v roce 2016 vydá nakladatelství Eugenika:

„A tohle mi řekl Don Alejandro (předseda Mayské rady starších) o mayském proroctví 2012. Ohledně tohoto data, 21. prosince 2012, které Mayové nazývají Konec času, prý především existuje časové okno. Trvá nějakých sedm osm let. Toto okno, jak jsem pochopil, začalo 24. října 2007, ale nevíme přesné datum, kdy skončí. Jestliže to okno potrvá osm let, uzavře se kolem listopadu 2015. Ale je jisté, že my všichni teď a tady žijeme v okně Konce času.

Nebudeme podrobně reprodukovat tuto obdivuhodnou knihu, protože si ji zájemci mohou sami přečíst. Řekneme jen, že některé důležité údaje z mayských proroctví (o kosmických znameních Konce času) jsou vědecky potvrzeny.

Máme důvod očekávat, že období chaosu brzy skončí. Avšak připomeňme si známé podobenství o žákovi, jenž se obrátil na svého učitele s dotazem: „Jsi tak moudrý, řekni mi, jak dlouho ještě musím čekat na změny.“ Na to mu učitel stručně odpověděl: „Jestli budeš čekat, tak dlouho.“

Ještě jednou opakujeme, že jakékoliv proroctví je pouze nejpravděpodobnější scénář vývoje událostí. Pravděpodobnost ukončení chaosu koncem roku 2015 je velmi vysoká, možná že dokonce činí až 99 procent, ale i jedno procento stačí, aby události probíhaly trochu jinak, méně šťastně. Proto nelitujme úsilí na osvětu svých přátel a blízkých, zejména jestli pochybují nebo je rozhořčuje současná situace.

V současné době není nic důležitějšího, než zbavit lidi nevědomosti, která je podle Sokrata příčinou všech neštěstí a utrpení lidí. Vzdělávání bylo vždycky prospěšnou činností pro evoluci, ale v tomto složitém období Velkého přechodu získalo zvláštní, až posvátný smysl. Na každém z nás závisí doba i scénář jeho ukončení.“