Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Nakladatelství Eugenika začalo v letošním roce (2017) vydávat sérii knih o čakrách, jejichž součástí je i teoretický úvod, a hlavně mandaly, které si můžete vybarvit a s jejichž pomocí je možné jednotlivé čakry harmonizovat. A protože vybarvování je rovněž forma aktivní meditace, je možné tyto knihy využít i jako kvalitní relaxační prostředek. Po úvodní čakře anáhatě je nyní k dostání i publikace o čakře první, kořenovémúladháře.

První část této ojedinělé publikace vysvětluje vztah mezi oblastí působení uvedené čakry a konkrétními onemocněními, jež se mohou v dané části těla vyskytnout. Najdete zde skryté poselství následujících potíží spojených s kořenovou čakrou: nadváha, revmatismus, úrazy, zlomeniny, natažené svaly a šlachy, vředy, nádory, cysty, kožní potíže či vypadávání vlasů.

Druhá část knihy obsahuje 26 mandal a k nim přiřazených manter, zaměřených na léčení potíží souvisejících s konkrétní oslabenou částí kořenové čakry. Mandaloterapii a mantry je vhodné praktikovat, i když žádné zdravotní potíže nemáte, neboť působí nejen terapeuticky, ale rovněž preventivně.