Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

Jeden z dalších pokrmů, který využívá levnou, fantastickou, zdravím nabitou jedlou divočinu jako jednu z důležitých surovin. Většina surovin tohoto jídla byla pořízena ve Farmě domů.  Vlevo vidíte oběd předtím, než jsem jej strčila do trouby – krásně esteticky nachystané maso na zelí a k tomu hrst čerstvé bršlice!

Suroviny:

  • kuřecí čtvrtky (nohy, křídla atd.); bio nebo v kvalitě domácího chovu
  • domácí kysané (bio) zelí
  • řádná hrst čerstvých lístků bršlice, které najemno nasekáme
  • sůl, paprika
  • pár stroužků česneku nasekaných najemno

Postup:

Jak vidíte na obrázku, naskládáme do jednoho pekáče napřed na dno zelí, které rozprostřeme, kuřecí části – ty osolíme a opaprikujeme – a bršlici. Dáme péct a během pečení kuře tu a tam potřeme šťávou ze zelí a bršlici jemně vmícháme do zelí. Podáváme s domácím knedlíkem.